360° fotografijaManifestacije

Kupnju snažno potiču panoramske 360° fotografije!

Dokazano je: Ljudi više vjeruju svojim očima nego ušima!

Više od 60 posto kupaca ili korisnika usluga odlučit će se za pojedini proizvod na Googleovoj tražilici kad je uz ponudu istaknuta slika. Zaključak: Kupci “kupuju očima”!

Panoramske 360-stupnjeva fotografije objavljene na web stranicama, Google kartama, Google My Business, Google +, Facebooku i drugdje stoga su – pravi izbor i dobitna kombinacija!


Wine Vip Event 2018. u Opatiji

Posredstvom iznimno popularnih platformi Google Maps (Indoor) i Google My Business, poduzetnicima je omogućeno prikazivanje panoramskih 360° fotografija s motivima ponude ili proizvoda tvrtke, kao i s popratnom detaljnom tekstualnom porukom – 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini!

Kupci sad mogu zaviriti u apartmane, hotele, kušaone vina, restorane i drugdje – i prije nego što u njih uđu.


RelaxAdria 2018. u Opatiji

“Ziheraški nagon” duboko je usađen u nama. Kupci u većini slučajeva vole prethodno istražiti i informirati se o proizvodu ili usluzi, jer nisu skloni kupiti “mačka u vreći”. Panoramske 360-strupnjeva fotografije u tome im pomažu.

Slijedite Google i sigurno nećete pogriješiti!

Google je nove trendove u prikazivanju fotografske stvarnosti među prvima prepoznao te je omogućio objavljivanje 360-panoramskih fotografija na svojim popularnim platformama Google Places (Google Maps), Google My Business i Google Plus.

P. S.
Google mi je dodijelio status Trusted Photographer.

Rado ću Vam pomoći savjetom i(li) uslugom snimanja panoramskih 360° fotografija, a prema potrebi i detaljnim popratnim tekstom na hrvatskom ili nekom drugom jeziku.

Jednom snimljene i objavljene na Googleu, panoramske 360° fotografije (s motivima koje izaberete) možete bez ograničenja i skrivenih troškova prikazivati na web stranicma Vaše tvrtke, na Facebooku profilu ili ih možete priložiti uz mail.